Fizetési és szállítási feltételek

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt termékek vételárát és a házhozszállítás díját a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. Személyes átvétel esetén a Fényhid Kft. pénztárába kell befizetni. Egyedi, 200.000 forint feletti megrendelés esetén előleget kérhet a Fényhid Kft.
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján, valamennyi költséget tartalmazza. A számlát, kísérő dokumentumokat (pl. garancialevél, használati útmutató) a csomag tartalmazza vagy személyesen átadásra kerülnek.
Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 
Webáruházunk megrendeléseit a korábbi pontok szerint a PannonXp Kft. futárszolgálata teljesíti, a www.pannonxp.hu weboldalon található mindenkor érvényes díjszabás szerint, amelyről a díjszabás menüpontban tájékozódhat. A Fényhid Kft. a postadíjat a termékek alapján, súly és az igények (törékeny felár, sürgősségi opció stb.) alapján állapítja meg és a feladás előtt jóváhagyólag tájékoztatja a Vásárlót.
 
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
 

Webáruház üzemeltetőjének adatai:

Cégnév: Fényhid Kft.
Székhely: 1182 Budapest, Halomegyházi utca 2/B.
Adószám: 24898346-2-43
Cégjegyzék szám: 01 09 188187
A cégjegyzéket vezető cégbíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság 
Elektronikus elérhetőség: info@rozswagen.hu
Telefon: +361 2950545     +3630 9430435
 

Bármely kérdés esetén kérje bizalommal munkatársaink segítségét!